Aamun varhaisina tunteina halusin kuulla, mitä Jumalan sydämellä oli, ja mielessäni pyöri raskautta eri alueilta viime viikkojen ajalta. Painittuani hetken aikaa noiden ajatusten kanssa Herra sanoi: ”Mitä sinä kuulet?”. ”No, kuulen yhden kellon tikittävän kotonani, kuulen joitakin autoja kaukaisuudessa, kuulen valkoista kohinaa”. Herra toisti: ”Mitä hengelliset korvasi kuulevat?”. ”No, Herra, kuulen vain laulun, joka soi toistuvasti ja joka kuuluu: ’Halleluja, halleluja, kuolema, missä on pistimesi’.” Herra sanoi sitten: ”Laula tätä, jonka kuulet, ja jatka sen laulamista, niin minä näytän sinulle lisää”. Kun aloin laulaa sitä, tunsin itseni hieman kiusalliseksi, okei, kyllä Herra, minä jatkan. Sitten yhtäkkiä Hengessä tuli voimaa ja rohkeutta, minun on laulettava tätä kaikkien käsillä olevien tilanteiden yli. Kristus on kaikki voittanut ja kuolemalla ei ole pistintä! Sitten kun jatkoin sen laulamista, Herra muistutti minua asemastani, joka on voitto Hänessä, että Hän on antanut voiton lauluja, vapautuksen lauluja tilanteiden yli. Herralla on hyviä suunnitelmia, jotka ovat täynnä toivoa ja voittoa ihmisistä ja tilanteista.

On aika asettaa itsemme uudelleen niin, että seisomme voiton paikassa, ajatuksemme on asetettu Kristukseen ja Hänen ylösnousemukseensa! Hän on voittanut taistelun! Hän on voittanut haudan ja jokaisen meitä vastaan tulevan valheen! Miksi annamme raskauden tulla päällemme, kun olemme jo voittaneet taistelun Kristuksessa Jeesuksessa? Nyt on aika kuin koskaan ennen, jolloin meidän PITÄÄ keskittyä Jeesukseen ja seistä siinä voitossa, jonka Hän on jo saavuttanut! 

1. Korinttilaiskirje 15:55-57 ”Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?” Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki. Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!’ (FB38)