Oletko kokenut sisimmässäsi (hengessäsi) nälkää? Se ei tyydy tämän maailman ajanvietteellä eikä ihmisviisaudella. Fyysinen nälkä on ihmisen terveyden merkki, mutta olemmeko hengellisesti nälkäisiä?

Autuaita ovat ne, joilla on vanhurskauden nälkä ja jano, sillä heidät ravitaan. Matt. 5:6

Mitä on vanhurskaus? Se merkitsee syyttömyyttä pyhän Jumalan edessä ja oikeaa, turvallista asemaa. Vanhurskas ihminen on autuas, onnellinen ja onniteltava.

Nälkäiset Hän on täyttänyt hyvyytensä runsaudella, mutta rikkaat Hän on lähettänyt tyhjinä pois. Luuk. 1:53

Onko Jumalasi kitupiikki, jonka antaa sinun nälkääsi vain murusen kerrallaan? Raamattu todistaa aivan muuta, kun tutkit Sanaa tarkemmin.

Johannes Kastaja julistaa Kristuksesta: Hän, jonka Jumala on lähettänyt, puhuu Jumalan sanoja, sillä JUMALA EI ANNA HENKEÄ MITALLA, Joh. 3:34. Apostoli Paavali kirjoittaa: Ei tässä ole eroa juutalaisen  eikä kreikkalaisen (ei suomalaisenkaan) välillä, sillä yksi ja sama on kaikkien Herra. Hän on RIKAS antaja kaikille, jotka huutavat Häntä avuksi. Room. 10:12

Eräässä elämäni vaiheessa törmäsin ristiriitaisiin opetuksiin  Jumalan luonteesta ja olemuksesta. Aloin tutkia Isosta Raamatun Tietosanakirjasta sellaisten sanojen merkitystä ja esiintymistä kuten: runsaasti, täysi, rikas, ylenpalttinen.

Mikä löytö: Jumala ei ole kitupiikki. Hän ravitsee nääntyvän sielun ja täyttää nälkäisen sielun hyvyydellä. Psalmi 107:9

Miten me saamme sitä ravintoa? Yksi keino on kerrottu Psalmissa 17:15. Mutta minä saan katsella sinun kasvojasi vanhurskaudessa, herätessäni ravita itseni sinun muotosi katselemisella. – Siis anna aikaa Jeesukselle ja palvo Häntä hiljaa Hänen edessään, niin henkesi saa ravintoa Häneltä.

Viime vuonna Herra sanoi minulle: ”Sinä olet vielä keskenkasvuinen. Syö rasvaisia ruokia ja juo makeita juomia!” Menkää ja syökää rasvaisia ruokia ja juokaa makeita juomia. Lähettäkää maistiaisia niillekin, joilla ei ole mitään valmistettuna. -Älkää siis olko murheellisia, sillä ilo Herrassa on teidän väkevyytenne. Neh, 8:10

Mistä sitä rasvaista hengen ravintoa löytyy?

Herra Sebaot valmistaa tällä vuorella kaikille kansoille pidot rasvaisista ruuista, pidot vanhoista viineistä ja ydinrasvasta, puhtaasta vanhasta viinistä. Jes. 25:6. Tässä viitataan Golgatan vuoreen, joka oli Jerusalemin muurin ulkopuolella, missä Jumalan Poika sovitti koko maailman synnit ja kantoi kaikki sairaudet ruumissaan ristin puulla.

Sieluni tulee kylläiseksi kuin juhlapöydässä. Suuni ylistää riemuitsevin huulin. Ps. 63:6

Parempaa kuin viini on sinun rakkautesi! Syystä Sinua rakastetaan. Laulujen laulu 1:2,4

Sirkka