Hei täältä telttahankkeen ja maailman ääristä!

Hanke on edennyt huimaa vauhtia ja saavuttanut jo 85% tavoitteesta(25.1.18)! Kiitos Jumalalle! Kiitos myös kaikille jotka olette osallistuneet jo nyt hankkeeseen lahjoituksin, rukouksin ja välittäen tietoa eteenpäin!

Jumala on ollut kanssamme! Muuten projekti ei olisi edennyt näin nopeasti ja vakaasti kuin se on. Vielä tosin on matkaa maaliin, mutta kiitos Herralle uskomme, että uusi teltta saadaan lähtemään kesän alussa kohti Papua Uutta Guineaa!

Lähetyssaarnaaja ”Viidakkotohtori” Jorma Finnilä lähettää terveisiä maailman ääristä. Jorma on tällä hetkellä Papua Uudella Guinealla julistamassa evankeliumia sekä järjestelemässä uuden teltan loppuvuodesta tapahtuvaa vastaanottamista.

Lähetyskeskus, josta käsin Jorma tekee työtään, sijaitsee Mendin kaupungissa Papuan vuoristoisella alueella. Tällä hetkellä Mendin kaupungissa on käynnissä vuotuinen helluntaiseurakuntien suurkonferenssi, johon osallistuu vuosittain tuhansia ihmisiä ympäri Papua Uutta Guineaa. Kovat monsuuni sateet ovat jälleen osuneet konferenssin kanssa samaan aikaan ja vanha teltta ei enää pidä vettä ulkopuolella. Myös lähetysaseman autossa on ollut toimintahäiriöitä ja se on aiheuttanut haasteita kuljetuksiin.

Haasteellisista olosuhteista huolimatta ihmiset ovat jälleen tulleet runsain joukoin paikalle kuulemaan evankeliumia ja kokemaan Jumalan läsnäoloa. Lukuisia ihmisiä on tullut uskoon ja useita on parantunut kokouksien aikana Jumalan voimasta! Halleluja!

Uudelle teltalle on siis todella tilausta. Sen on tarkoitus saapua paikalle niin että ensi vuoden suurkonferenssi saadaan pidettyä jo uudessa teltassa. Täytyy myös mainita että teltan käyttö ei rajoitu vain näihin suurkonferensseihin. Sitä tullaan käyttämään myös ympäri maakuntia eri tapahtumissa, saavuttamaan ihmisiä aivan kuten jo pitkään palvelleella vanhalla teltallakin on tehty. Esimerkinä, edellisvuonna vanha teltta oli pystyssä 11 eri tapahtumassa eri puolilla maata.

Teet siis hyvin kun muistat Jormaa ja Eilaa sekä meitä New Hope Mission Church:iä tämän projektin loppuun saattamisessa. Rukoustasi todella tarvitaan! Muista myös Papua uuden Guinean helluntaiseurakuntia joille teltta toimitetaan. Erityisesti Pastori Briania Mendin lähetysasemalla. Hän on ollut jo tovin sairaana keuhkoissa olevan toimintahäiriön takia.

Välitä myös tietoa eteenpäin. Jos tunnet ystäviä tai henkilöitä jotka haluavat olla mukana Kristuksen lähetystyön eteenpäin viemisessä, tässä on hyvä tilaisuus päästä mukaan osalliseksi evankeliumin muuttavaan työhön.

Kiitos kaikesta tuesta ja rukouksista!
Olkaa siunattuja!

t. New Hope Mission Church,
Jorma ja Eila Finnilä