Hei ystävät!

Jorma ja Eila saapuivat Papua Uudelle Guinealle marraskuun alkupuolella ja työtä on riittänyt siitä asti. Kokouksien ja tapaamisien lisäksi paljon rakentamista lähetysasemalla sekä ympäristössä maanjäristyksen jäljiltä on päästy toteuttamaan. Merkittäviä asioita ovat olleet lähetysaseman vesijärjestelmän uudelleen rakentaminen sekä korjaaminen. Uusia 9000 litran vesisäiliöitä on voitu asentaa jo muutama ja näin on saatu turvattua perusvedenkeräys lähetysasemalla. Paljon myös peruskorjausta ja mm. pintaremonttia on tehty ja on ollut ilahduttavaa kuulla että hyviä työmiehiä paikallisten osalta sekä myös Australiasta on tullut auttamaan jälleenrakentamisessa.

Maanjäristyksen tuhot ovat olleet valtavat. Etenkin tieverkosto on Papualla kärsinyt paljon.

Kiitos Jumalalle! Suurtelttakontti saapui myös Mendin lähetysasemalle 17.11! Kontti saapui ehjänä perille suurten suosionosoitusten saattelemana. Kiitos vielä kerran kaikille osanottajille jotka ovat tukenee rukouksin, varoin tai muuten teltan, sen varusteiden, työkalujen sekä tarvikkeiden matkaa Papua Uudelle Guinealle! Tämä on Jumalan ihme!

Evankeliumi etenee myös PUG:llä. Eräässä viimeisimmissä kokouksissa mitä Jorma on pitänyt oli paikalla n. 150 osallistujaa ja 10 henkilöä antoi elämänsä Jeesukselle! Halleluja! Jumalan elämä saavuttaa ihmisiä jatkuvasti Papualla ja työtä riittää.

Jorma ja Eila lähettävät henkilökohtaiset terveisensä ja kiitoksensa teille jokaiselle! Kiitos että olette tukeneet rukouksin ja mahdollistaneet Jumalan kautta tämän työn kasvamisen ja eteenpäin menemisen!

Siunattua alkutalvea!

Viestintuojana Wille Nummikoski,
Lähetyspastori