Tämä sana tuli 2.4.23

Katsokaa, teen uutta Suomessa, aion tuoda esiin kauneutta tästä maasta. Kauneus on aina ollut olemassa, mutta hämmennys ja sokeus on sokaissut ne, jotka ovat tässä maassa ja kauneuden heidän sisällään.
On olemassa suomalaisen sydämen syvyys, joka tulee olemaan esimerkkinä siitä, kuka Kristus on kansojen keskuudessa. On aika herätä Suomen kansa, on aika nousta ja tietää, kuka olet Kristuksessa ja astua eteenpäin siinä, mihin Jumala on sinut kutsunut, ja kuka olet, kuka Kristus on sinussa – kirkkauden toivo.
Kasvatan suomalaisia olemaan rohkeita ja rohkeita taivaallisissa maailmoissa, tietämään, keitä he ovat, kun he vaeltavat Hengessä, Hengen valtakunnassa, tuntekoot he Isän, olkoot he luottavaisia, lentäkööt Hengen valtakunnassa – kuin kotka, joka lentää maan yläpuolella, jossa he näkevät yksityiskohtaisesti ja näkevät kansakunnan yleiskuvan.
Ette ole vielä edes nähneet mitään tapahtuvan aivan näin, kun Suomi tajuaa, että heidät on kutsuttu olemaan kotkia, jotka löytävät voimansa Herrassa, jotka löytävät voimansa Hengessä, he nousevat korkealle, he nousevat todella korkealle, ja he voittavat vihollisen tässä maassa.
Tulkaa katsomaan, mitä minä teen, minä teen uutta tässä maassa. Maasta tulee runsas, hedelmällinen minun hyvyydestäni ja kunniastani, tulkaa vain katsomaan sitä. Katsokaa, kuinka Jumalan Henki liikkuu tämän kansan keskuudessa, ohhh… se tulee täyttymään Hänen kirkkaudestaan, se tulee täyttymään Hänen hyvyydestään.
Katsokaa ja nähkää ja tuntekaa ja maistakaa Jumalan hyvyyttä. Hänellä on suuria asioita Suomelle, eikä Suomi ole edes nähnyt, mitä Jumala on varannut tälle maalle.
Ja kansat tulevat näkemään Herran kirkkauden Suomen päällä ja kansat tulevat tietämään, että Jumala tekee suuria asioita Suomessa. Ja Herra tulee näkemään, että kansat ovat sekasorrossa, mutta Suomi tulee tietämään, kuka Herra on, ja se tulee olemaan turvasatama muille kansoille, jotka ovat sekasorrossa. Jumalan hyvyys nousee Suomessa niin, että teistä tulee esimerkki kansakunnille, ei vain Euroopassa, vaan kaukana Aasian ja Tyynenmeren kaukaisissa maissa – he katsovat Suomeen ja tietävät, että Jumala on siinä kansakunnassa ja on liikkeellä Suomessa.
Ja kaikki tulevat tietämään, että Jumalaa ylistetään maassa ja maan ja kansojen kautta, koska Jumala tekee uutta tänä aikana, Jeesuksen nimessä, aamen.

Elisabeth