Herra näytti minulle Hengessä välähdyksen siitä, mitä tarkoittaa olla Korkeimman Kuninkaan tytär. Yritän kuvailla sitä. Näin Jeesuksen Kuninkaiden Kuninkaana, jonka ympärillä oli valloittava puhtaus ja kaunis kunnioituksen tunne. Tunsin hengessäni ilon siitä, että olen Hänen tyttärensä, ja näin Hänen kutsunsa antautua elämään, joka annetaan Hänen kunniakseen. Tämä välähdys Jeesuksen näkemisestä kuninkaallisena kuninkaana toi minut antautumisen ja nöyryyden paikkaan, mutta myös syvään haluun tehdä sitä, mihin Hän minua kutsuu. Tämän sanottuani näin ja tiesin, että Hän on Kuninkaana asettanut ja voidellut meidät lapsikseen tekemään sitä, mihin Hän on kutsunut meidät. Vertaamalla sitä suurlähettiläisiin, näin tämän korkean kutsumuksen siirtyä siihen kutsumukseen, joka Hänellä on meitä varten. Hän ei kutsu meitä orvoiksi, Hän ei ole hylännyt meitä, Hän ei ole antanut meille pieniä kutsumuksia, vaan Hän on kutsunut meidät suureen tehtävään, joka on täynnä elämää ja täynnä Häntä ja Hänen kirkkautensa näkemistä.

Uskon, että kun Herra näyttää meille Hengessä, kuka Hän on ja miten Hän näkee meidät, se tuo muutoksen elämäämme. Meidän on päätettävä pyytää ja antaa Herran tuoda muutos päivittäin, jotta meistä tulee enemmän Hänen kaltaisiaan. Herra haluaa näyttää meille enemmän siitä, kuka Hän on, ja sen kautta antaa meille ymmärrystä siitä, keitä me olemme Hänessä.

Rehellisesti sanottuna emme voi tietää, keitä olemme itsessämme, vaan vasta Kristuksen näkemisen kautta ymmärrämme, keitä olemme. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miksi meidän ei pitäisi katsoa itseämme eri tilanteissa, koska se ei auta mitään. Meidän on katsottava Kristukseen, hän on se, joka muuttaa meidät.

Jos ajan polkupyörällä ja tuijotan vain eturengasta, se ei vie minua kovin pitkälle, sillä saatan törmätä johonkin, enkä näe, minne olen menossa. Mutta jos katson eteenpäin, näen selvästi, minne olen menossa ja mitä edessä on. Samalla tavalla emme voi katsoa itseämme, vaan meidän on katsottava eteenpäin ja kiinnitettävä katseemme Jeesukseen. Hän on kaikkitietävä, alku ja loppu, alfa ja omega. Jeesus tietää, mitä tulee tapahtumaan, siksi voimme täysin luottaa Häneen ja tietää, että Hän muuttaa meidät kuvakseen.

Kiitos, Herra, että haluat näyttää ja paljastaa meille enemmän siitä, kuka olet Hengessä. Kiitos, että avaat sydämemme silmät näkemään sinut. Kiitos, että me näemme sinussa, keitä me olemme. Herra, johdata meidät antautumaan sinulle, jotta voit muuttaa elämämme voimasta voimaan, kunniasta kirkkauteen. Aamen.

Hepr. 12:2 sanoo ’Silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.’ (1933/38).