OLEMME KESKUSTAN YTIMESSÄ PALOKUNNANKATU 15:sta!

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme!

Tässä hieman tietoa keitä me oikein olemme:

New Hope Mission Church (NHMC) on yksi kolmesta Uuden toivon seurakunnat kirkkokunnan itsenäisistä paikallisseurakunnista. NHMC on taustaltaan helluntailais-karismaattinen.

NHMC:n näky

NHMC haluaa olla Jumalan valtakunnan koulutus- ja lähetystyökeskus sekä profetaalinen seurakuntayhteisö.

Missio ja strategiat

Jumalan valtakunnan koulutuskeskuksena NHMC panostaa Jumalan Sanan opettamiseen, armolahjojen ja armoitusten käyttöön eli uskoon tulleiden opetuslapseuttamiseen sekä rukoukseen. Raamatun opettaminen Pyhän Hengen innoituksesta käsin vahvistaa ja kasvattaa uskovia Jeesuksen Kristuksen tuntemiseen ja kristityn elämään uuden luomuksen identiteetistä käsin (2 Kor 5:17). NHMC tunnustaa kaikki viisi hengen virkaa, joiden yhteinen tehtävä on kasvattaa uskovia täysi-ikäisyyteen Kristuksessa (Ef. 4:11-16). NHMC:n omien opettajien ohella teemme yhteistyötä muiden seurakuntien opettajien kanssa.

Jumalan valtakunnan lähetyskeskuksena NHMC vie Jumalan valtakunnan evankeliumia lähelle ja kauas – ”Jerusalemista maailman ääriin”. Haluamme mennä itse, lähettää toisia sekä tukea lähetystyötä jo olemassa olevissa kohteissa sekä varoin että rukouksin. Lähetystyömme pääpaino on toistaiseksi Baltian alueen maissa. Tuemme muiden tekemää lähetystyötä mm. Papua-Uusi-Guinealla. Seurakuntamme lähetystyö kantaa nimeä New Hope Missions (NHM).

Jumalan valtakunnan rukouskeskuksena haluamme edistää Jumalan valtakuntaa kaikenlaisin rukouksin (Ef 6:18) ja esirukouksin esivallan ja kaikkien ihmisten puolesta (1 Tim 2:1-4). Koulutuskeskuksena haluamme ohjata rukoilemaan oikeasta identiteetistä ja hengellisestä asemasta käsin (Ef 2:6).

Profetaalisena yhteisönä NHMC haluamme kuulla Jumalan ääntä tähän aikaan ja opettaa Jumalan äänen kuulemisesta. Profetaalisuus on yksinkertaistettuna Jumalan antama ilmoitus ihmiselle, joko hänelle itselleen, johonkin tilanteeseen tai toiselle ihmiselle; kaikki rakentumiseksi, kehoitukseksi tai lohdutukseksi jonka Jumala Pyhässä Hengessä antaa (1.Kor 14:3). Se on sitä, että kuulemme Jumalan äänen ohjaavan ja näyttävän meille tietä omassa elämässämme.

Me tunnustamme Jumalan voiman ja Pyhän Hengen auktoriteetin seurakunnassamme. NHMC haluaa ohjata koulutuskeskuksena Pyhän Hengen armolahjojen ja armoitusten käyttöön niin, että Jumalan Sana voisi tulla vahvistetuksi raamatun mukaisesti, sitä seuraavien merkkien kautta.

NHMC järjestää tilaisuuksia johon saa vapaasti tulla kohtaamaan yhdessä Jumalaa. Tilaisuuksista löydät tarkempaa tietoa etusivulta.

Olet sydämellisesti tervetullut tilaisuuksiimme!

New Hope Mission Church paikallisseurakunnan hallitus

Hallitus

Hannu KäppiSeurakunnan johtaja
NHMC Hallituksen jäsen
UTS-kirkkokunnan hallituksen jäsen
+358400184198
Leena KäppiPastori
Lähetyspastori
NHMC Hallituksen Puheenjohtaja
Hallinto+358400184198
Wille NummikoskiLähetyspastori
NHMC Hallituksen sihteeri
UTS-kirkkokunnan varapuheenjohtaja
Talous/Hallinto/Media+358400238268
Juha VanhanenSeurakuntapastori
NHMC Hallituksen varapuheenjohtaja
Jäsenasiat, Kiinteistö+358405310853

 

sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) nhm.fi