Heprealaiskirje 4:16 sanoo ‘Käykäämme siis rohkeasti armon valtaistuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon avuksemme oikeaan aikaan’. (FinRK).

Meidän on luovutettava mielemme Kristukselle astuaksemme uskon kautta rohkeasti Jumalan läsnäoloon. Se edellyttää, että olemme kuin lapsi, joka astuu eteenpäin suurella rohkeudella ja uskolla uskoen, että astumme Jumalan läsnäoloon kiittäen. Emme katso itseemme (mikä estää meitä) vaan katsomme Jeesukseen, uskomme tekijään ja täydelliseksi tekijään, kuten Hepr. 12:2 sanoo.

Ef. 2:6- 7 sanoo ‘Jumala on herättänyt meidät yhdessä hänen kanssaan ja asettanut yhdessä hänen kanssaan istumaan taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa, osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa.’ (1933/38).

Tiesitkö, että hänen armossaan on mittaamattomia rikkauksia, jotka hän haluaa näyttää meille? Englanninkielisessä standardi versiossa (ESV) käytetään tätä ilmaisua. Sanakirjassa mittaamaton tarkoittaa liian suurta, laajaa tai äärimmäistä mitattavaksi. Se muistuttaa minua kohdasta Ef. 3:20-21, jossa sanotaan, että ‘Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti! Amen.’ (1933/38).

Kun ajattelemme näitä kohtia, antakaa Pyhän Hengen näyttää teille, että te istutte taivaallisissa paikoissa yhdessä Kristuksen Jeesuksen kanssa, ja Hän haluaa näyttää teille armonsa mittaamattoman rikkauden. Miltä se näyttää? Mitä sinä näet? Haluat ehkä istua alas, ottaa kynän ja paperin esiin ja kirjoittaa ylös, mitä Herra näyttää sinulle tänä aikana. Mitä kaikkea näet taivaallisissa paikoissa istuen? Mitä voit haistaa? Mitä värejä on ympärilläsi? Tuleeko mieleesi sanoja tai kuvia? Mitä Jeesus sanoo sinulle? Minusta parasta on kirjoittaa se, mikä ensin tulee mieleesi, eikä miettiä liikaa, oletko saanut sen vai et, vaan tehdä se uskossa ja antaa Jeesuksen paljastaa, mitä Hän haluaa näyttää sinulle Hengessä.

Kiitos, Jeesus, että sinulla on mahdollisuus päästä armon valtaistuinsaliin ja istua kanssasi taivaallisissa paikoissa. Herra, avaa sydämemme silmät näkemään sinut, näkemään, mitä sinä Herra haluat paljastaa meille Hengen valtakunnassa. Jeesus, kiitos, sinä haluat näyttää meille armosi mittaamattoman rikkauden ja paljastaa meille enemmän Henkesi kautta. Kiitos, että opetat meitä Pyhän Henkesi kautta tulemaan ja asumaan kanssasi taivaallisissa, Jeesuksen nimessä, aamen.